Decathlon i Sokol Centar u misiji mijenjanja navika Osječana

Od početka rada novoobnovljenog sportsko – rekreacijskog objekta Sokol Centar u rujnu 2018. godine, smještenog u samom središtu Osijeka, Gimnastičko društvo Osijek – Žito, zajedno s upraviteljem objekta, osmislilo je niz programa rekreacije za djecu i odrasle, a paralelno s tim, na oduševljenje mnogih, organizirani su i mnogi eventi i sportske edukacije.

Navedeni programi treniranja, ali i eventi poput škola rolanja i klizanja za djecu i mlade, kamp za djecu „Sportska zima na Sokolu“ kao i događanja poput Vježbanja na otvorenom organiziranog u ambijentu predivnog Parka Kralja Petra Krešimira IV., pokazali su se kao niz odličnih prilika za suradnju tvrtke Decathlon i Sokol Centra.

Suradnja Decathlon Osijek poslovnice i njezina tima s osječkim Sokol Centrom izvrstan je primjer stabilne, kvalitetne i potencijalno dugoročne suradnje na obostrano zadovoljstvo. Ispred Decathlon tima, samopouzdano mogu reći kako Decathlon Osijek i Sokol Centar imaju jasne dodirne točke u svojoj viziji i misiji, što uvelike olakšava suradnju i omogućuje još bolje provođenje individualnih i zajedničkih ciljeva obje organizacije. Izravan rezultat zajedničke suradnje omogućuju povezivanje Decathlona s ciljanom publikom, te provođenje Decathlonove strategije koja nalaže da sport bude dostupan svima, bili to profesionalci ili pak osobe koje se istim rekreativno bave. Osim toga, zajednički eventi i manifestacije pružile su priliku da Osječani razumiju viziju i misiju Decathlona i jasno vide našu uključenost u ono što je lokalnoj zajednici zaista važno“, izjavila je Ružica Stanić, Event Leader.

Riječi hvale o suradnji s tvrtkom Decathlon imaju i iz samog Sokol Centra.

Od samog početka suradnje koja je započela u proljeće 2019. godine, imali smo osjećaj da se jako dobro razumijemo s kolegama iz poslovnice Decathlon Osijek – u svakoj suradnji promišljali smo kako što bolje našim korisnicima predstaviti ponudu Decathlona koju smatramo izuzetno kvalitetnom, bilo da je riječ o korištenju samih rekvizita na treninzima koje organizira Gimnastičko društvo Osijek – Žito, bilo da smo s kolegama iz Decathlona dogovarali postavljanje promo kutka s njihovom ponudom ili objavu promo poruka s atrkativnim ponudama i akcijama. Nadamo se da su naše dosadašnje suradnje tek uvod u sve ono što želimo zajedno postići u budućem periodu. Sokol Centar osmišljen je kao obiteljski sportski centar u kojem imamo programe za bebe, predškolsku i školsku djecu, ali i odrasle rekreativce te zreliju dob. Decathon se tu pokazao kao izvrsna podrška i vjerujemo da će svi naši rekreativci upravo tamo naći nešto za sebe“, ispred Sokol Centra potvrdila je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja.

Sokol Centar, zajedno s Gimnastičkim društvom Osijek – Žito, i dalje ima želju sve svoje aktivnosti provoditi što kvalitetnije istovremeno pružajući priliku Decathlonu za sudjelovanje i gradnju dugoročnog brenda kao pouzdane, kvalitetne i prepoznatljive sportska trgovina.

„Svakoj budućoj suradnji se veselimo, a s obzirom na uspješnost rada Gimnastičkog društva Osijek – Žito i Sokol Centra, vjerujem kako ćemo dobiti još više prilika pokazati našu priču Osječanima i unaprijediti „brand awareness”, te sve što Decathlon kao firma s hvalevrijednom vizijom, misijom i ciljevima može ponuditi kupcima i svojim partnerima“, na samom kraju izjavila je Ružica Stanić.