Poziv najmlađima – krajem veljače na sportski kamp u Sokol!

Još jedan tjedan zimskih praznika je pred vratima te dolazi vrijeme odmora od vrtićkih i školskih obaveza. Pravi odmor je onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina te upoznavanje novih prijatelja, a upravo su to obilježja Sportske zime na Sokolu.

Sportska zima na Sokolu zimski je kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) za vrijeme zimskih školskih praznika u terminu od 21. do 25. veljače.

Kamp će se sastojati od niza sportskih aktivnosti kao i sudjelovanja u kreativnim radionicama te druženje uz društvene igre za vrijeme popodnevnog odmora.

Obožavam zimski kamp zato što se puno družimo i zabavljamo, a uvijek naučim i nešto novo. Do sada sam se naučila klizati i izrađivati ukrase od papira. Treneri su jako dobri i jedva čekam da se ponovo družim s prijateljicama na kampu“, s osmjehom je istaknula Marija (9), polaznica kampa.

Cilj programa Sportske zime na Sokolu je:

• upoznavanje dodatnih sportskih i kreativnih sadržaja
• socijalizacija kroz aktivnosti, pripadanje timu i komunikacija u timu
• razvijanje pozitivnog stava prema sportu
• prilika za upoznavanje novih prijatelja tijekom zimskih praznika

Nastavak Sportske zime na Sokolu organizirati će se kroz jednu grupu u terminu od 21. do 25. veljače.

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice, obroci te angažman trenera.

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://bit.ly/sportska-zima-veljaca2022

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).