Sportski zimski kamp na Sokolu i Mini škola klizanja za sve legiće i legice!

Zimski praznici su pred vratima, a vrtićke i školske brige bit će iza nas. Što s klincima sada i kako kvalitetno popuniti njihovo slobodno vrijeme? Odgovor na to je – KLIZALIŠTE SOKOL CENTAR! Provodit će se 2 zanimljiva programa, a pokrovitelj istih je Decathlon Hrvatska.

MINI ŠKOLA KLIZANJA

Najveće klizalište u regiji, ono na Sokol Centru u Osijeku, u siječnju organizirat će ponovno Mini školu klizanja za sve mališane koji žele naučiti klizati ili poboljšati vještinu koju imaju. Prijaviti se mogu djeca u dobi od 5 godina i više.

Na raspolaganju su sljedeći termini:

20. – 22. siječnja
27. – 29. siječnja

Treninzi će biti organizirani kroz 3 dana (od ponedjeljka do srijede) i to u terminu od 17 sati (trening traje 60 minuta).

Kotizacija iznosi 150,00 HRK, a uključuje: školu klizanja 3 dana po 60 minuta uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki i diplomu po završetku škole.

PRIJAVA (Mini škola klizanja za neklizače): https://bit.ly/32U4flR

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 091 793 9355 (poziv/SMS/Viber/Whats App).

 

SPORTSKA ZIMA NA SOKOLU – ZIMSKI KAMP ZA DJECU OD 6 DO 10 GODINA

Sportska zima na Sokolu zimski je kamp za djecu od 6 do 10 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) za vrijeme zimskih školskih praznika.

Kamp će se sastojati od niza sportskih aktivnosti kao što su gimnastika, klizanje i plivanje, sudjelovanje u kreativnim radionicama, ali i druženje uz društvene igre za vrijeme popodnevnog odmora.

Na raspolaganju su sljedeći termini:

30. prosinca – 4. siječnja

Kotizacija za kamp iznosi 400,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h).

PRIJAVA (Sportska zima na Sokolu): https://bit.ly/2WgMLOg

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 091 793 9355 (poziv/SMS/Viber/Whats App).