Sportsko ljeto na Sokolu 2022. – II dio (upisi u tijeku)

Nakon uspješno provedenog prvog dijela Sportskog ljeta na Sokolu, na redu nam je drugi dio koji će omogućiti svim mališanima koji su propusti prvi dio kampa, a i onima koji žele još jednom uživati u svim aktivnostima koje Sportsko ljeto nudi.

Sportsko ljeto na Sokolu je 5-dnevni ljetni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (do 15.00h).

Sportsko ljeto na Sokolu već godinama uveseljava praznike osječkih mališana kroz mnoštvo aktivnosti, no roditelji također dijele istu radost.

Bio sam do sada dva puta na ljetnom kampu i jednom na zimskom kampu na Sokolu i volio bi ići opet jer volim plivati i uživati u velikoj dvorani za gimnastiku. Upoznao sam puno prijatelja, a najdraži su mi prijatelji Luka i Marin sa kojima se sada družim skoro svaki dan“, veselo ističe Krešimir (9), dugogodišnji polaznik kampa.

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

– sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje, nogomet
– sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
– kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
– edukativna radionica o zdravoj prehrani
– objed (užina / ručak)

Kamp će se odvijati u tri termina:

TERMIN 1: 16. kolovoza – 20. kolovoza 2022. godine
TERMIN 2: 22. kolovoza – 27. kolovoza 2022. godine
TERMIN 3: 29. kolovoza – 3. rujna 2022. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (poludnevni boravak) ili 700,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas putem poveznice: OVDJE

Sve dodatne informacija moguće je provjeriti na 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).