Sportsko ljeto na Sokolu 2022. – UPISI U TIJEKU

Ljetni praznici sve su nam bliže, a omiljena ljetna aktivnost osječkim mališanima uskoro stiže. I ovog ljeta djeca će uživati u brojnim aktivnostima na SPORTSKOM LJETU NA SOKOLU 2022.!

Sportsko ljeto na Sokolu je 5-dnevni ljetni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (do 15.00h).

Sportsko ljeto na Sokolu već godinama uveseljava praznike osječkih mališana kroz mnoštvo aktivnosti, no roditelji također dijele istu radost.

Patriku će ovo bit treća godina zaredom na sportskom kampu u Sokolu i mogu reći da mu je to definitivno najdraža ljetna aktivnost. Posebno se veseli kreativnim radionicama na kojima uvijek nauči nešto novo i upozna nove prijatelje. Ono što je meni kao roditelju vrlo drago je kontinuirano uvođenje novih sadržaja u kamp, a posebno sadržaja edukativnog tipa poput radionice o zdravoj hrani“, zadovoljno je istaknula Mirta (36), Patrikova mama.

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

– sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje, nogomet
– sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
– kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
– edukativna radionica o zdravoj prehrani
– objed (užina / ručak)

Kamp će se odvijati u tri termina:

TERMIN 1: 27. lipnja – 1. srpnja 2022. godine
TERMIN 2: 4. srpnja – 8 srpnja 2022. godine
TERMIN 3: 11. srpnja – 15. srpnja 2022. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (poludnevni boravak) ili 700,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas putem poveznice: OVDJE

Sve dodatne informacija moguće je provjeriti na 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).