Suradnja koja traje: Sokol Centar i Decathlon Osijek i ove godine zajedno na ledu

Jedno zasigurno možemo potvrditi – 2020., a kako se čini i početak 2021. godine, nisu išle na ruku vrhunskim sportašima kao ni sportašima rekreativcima, počevši od onih najmanjih pa to odraslih vježbača. I u ovom trenutku mjere koje zabranjuju rad sportskim centrima i sportskim udrugama, a s ciljem sprečavanja širenja virusa COVID – 19, i dalje traju, ali svi sportaši i sportski djelatnici vjeruju u skorašnji ponovni početak provedbe sportskih aktivnosti i treninga.

Ipak čini se da je u proteklom razdoblju bilo i svijetlih „sportskih“ trenutaka koje su razveselile Osječane i sve njihove velike i male goste iz cijele Slavonije: naime, Klizalište Sokol Centar Osijek, najveća ledena površina do Zagreba, odradila je svoju treću sezonu, a „ledena“ suradnja i ove godine ostvarena je s tvrtkom Decathlon Osijek.

I ove godine smo iskoristili priliku te smo ponosni sponzori jedinog osječkog klizališta na Sokolu. Unatoč pandemiji drago nam je što je klizanje bilo dostupno svima, te što zimske aktivnosti nisu u potpunosti stagnirale. Nama kao sponzorima je od bitnog značaja da se sve sportske aktivnosti odvijaju u skladu sa epidemiološkim mjerama, a Sokol Centar je još jednom pokazao profesionalnost, dobre organizacijske vještine, kao i odlično adaptiranje novim uvjetima i situacijama. Naše temeljne vrijednosti kao kompanije jesu vitalnost, održivost, velikodušnost i odgovornost. Želimo približiti sport svim dobnim skupinama i drago nam je što smo dio ove zimske bajke koja se odvija na Sokolu. Smatramo kako su ovo zaista neizvjesna, teška i pomalo čudna vremena, no bez obzira na to, u svakom trenutku trebamo gledati pozitivno prema budućnosti i biti potpora jedni drugima“, osvrnula se na suradnju Ružica Stanić, event leader poslovnice Decathlon Osijek.

Na prilici da ponovno surađuju s tvrtkom koja je od samog početka rada novoobnovljenog sportsko – rekreacijskog objekta Sokol Centar pružala podršku svojom kontinuiranom potporom, izuzetno su sretni iz uprave Sokol Centra.

Veliko je zadovoljstvo raditi s tvrtkom Decathlon Osijek i sada smo već „uigrani“ partneri, takoreći. Sokol Centar je u Decathlonu pronašao podršku za provedbu niza sportskih aktivnosti – od klizačkih i roller kampova do organizacije sportskih druženja na otvorenom za djecu i odrasle rekreativce. Naša treća sezone rada klizališta je uistinu bila po mnogočemu specifična – mjere ograničenja okupljanja dozvoljavale su boravak samo 25 klizača u jednoj smjeni, ali smo tu otežavajuću okolnost iskoristili kao priliku da uvedemo veći broj klizačkih smjena čemu su se razveselili mnogi Osječani. Za svaku smjenu tražila se ulaznica više i nadamo se da ćemo se u sezoni 2021./2022. odužiti svima koji su željeli više boraviti na ledu“, osvrnula se Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra Osijek.

Sa završetkom treće sezone klizanja na obnovljenom Klizalištu Sokol Centar, ostaje vjerovati da će ono što nam slijedi u 2021. godini biti obojeno nizom sportskih događanja, druženja i razmjenom iskustva svih uključenih: sportaša, rekreativaca, trenera i svih onih koji promiču vrijednosti sportskog i aktivnog načina života od najranije dobi pa do zrelih godina.

Veselimo se narednim suradnjama sa Sokol Centrom kojih će vjerujemo biti čim nam se za to ukažu nove prilike“, na samom kraju istaknula je Ružica Stanić iz Decathlona Osijek.