Izraelski ženski tim ponovo u Sokol Centru!

Nakon odličnog odrađenog trening kampa prošlog prosinca, u Osijek i Sokol Centar se vratio gimnastički klub HPOAL RAMAT HASRON iz izraelskog grada Ramat Hsaron s timom od čak 3 trenera i 15 gimnastičarki u dobi od 9 do 14 godina. Prošlogodišnji posjet Hrvatskoj bio je dovoljan da se uvjere u vrhunske uvjete treniranja u osječkom gimnastičkom centru te se za svoje jesenjske pripreme odabrali ponovno – Osijek.

Trener Dor Uralevitch oduševljen je Sokol Centrom.

Po mom mišljenju, ovo je sigurno jedna od najboljih dvorana za treniranje u Europi. Bio sam u Italiji i Portugalu na trening kampovima i sa sigurnošću mogu reći da je ovaj centar u rangu najboljih. Naše gimnastičarke ovdje imaju odlične uvjete za trening i učenje novih elemenata i vrijeme koje će provesti u Osijeku sigurno će doprinijeti podizanju razine njihovih izvedbi“.

Treninzi u Sokol Centru osmišljeni su kao priprema za nastup na Zimskom prvenstvu Izraela koje ih očekuje u siječnju sljedeće godine, a koje će biti kvalifikacijsko natjecanje za Europsko prvenstvo za gimnastičarke koje će se
održati krajem travnja 2020. godine u Parizu.

Nadamo se dobrim rezultatima naših gimnastičarki na Zimskom prvenstvu, to natjecanje nam je iznimno važno. Ove djevojke treniraju svaki dan po više sati i od njih imamo velika očekivanja. Naši treneri rade odlično, a rezultat toga je i nedavni uspjeh naše gimnastičarke Lihi Raz na upravo završenom Svjetskom prvenstvu u Stuttgartu. Odličnim nastupom u Njemačkoj izborila je svoje mjesto u timu koji će se natjecati na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine!

Sam kraj razgovora završen je u pohvali Osijeka.

Osijek je nevjerojatan grad, sve je blizu i to nam savršeno odgovara. Osječani su jako simpatični i ljubazni, svugdje smo dočekani s osmijehom i pitanjem kako nam mogu pomoći. Vrijeme je usput sjajno i volimo provoditi slobodno  vrijeme u razgledavanju grada. Ono najbolje od svega je što ovdje imamo vrhunski gimnastički centar za treniranje i nadam se da ćemo se vrlo brzo ponovno vratiti u Sokol Centar!“, s osmijehom je razgovor završio trener Uralevitch.